Neden yan baktın kavgasında 5 yaşındaki Zeliha can verdi

İstanbul Bağcılar'da, "Neden yan baktın?" tartışması yüzünden çıkan ve silahın kullanıldığı kavgada, kaldırımda yürüyen 5 yaşındaki bir kız çocuğuna da kurşun isabet etti. Zeliha adlı çocuk hastanede yaşamını yitirirken, olayda biri ağır 2 kişi de yaralandı.

19 Mayıs 2016 Perşembe 00:19
Neden yan baktın kavgasında 5 yaşındaki Zeliha can verdi






Neden yan baktın kavgasında 5 yaşındaki Zeliha can verdi

Bağcılarda 'Yan bakma' yüzünden çokan kavgada 5 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Olay, saat 20.00 sıralarında Bağcılar Güneşli Meydanı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Coşkun Aydın ve yanında bulunan kişi, otobüs durağında bekleyen sivil giyimli polis memuruna "Neden yan bakıyorsun?" diyerek tekme-tokat saldırdı. Bunun üzerine, Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olduğu öğrenilen ve mesai sonrası evine dönmekte olan polis memuru, yanında bulunan beylik tabancasını çekip 2 kişiye ateş açtı. Açılan ateş sonucu, Coşkun Aydın ile kaldırımda yürüyen 5 yaşındaki Zeliha adlı kız çocuğu ve 9 yaşındaki Göksu Şamcı yaralandı.

POLİS, KARAKOLA TESLİM OLDU

Ağır yaralanan Zeliha adlı kız çocuğu kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti. Coşkun Aydın'ın durumunun da ağır olduğu öğrenildi. Olayda bacağından hafif şekilde yaralanan Göksu Şamcı ise Kanuni Sultan Süleyman Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Polis memurunun Halkalı Polis Merkezi Amirliği'ne giderek teslim olduğu belirtildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.