Nevşehir'de kuyuya define aramaya giren 3 kişi metan gazından öldü

Sinan KORKMAZER/ NEVŞEHİR, () - NEVŞEHİR’in Kaymaklı Beldesi Göynük mevkisinde define aramak için kuyuya inen 3 kişi metan gazından zehirlenerek öldü.  İsmail Çakır (30), Abdullah Özcan (50) ve Mehmet Bolat (55), iddiaya...

17 Eylül 2015 Perşembe 09:52
Nevşehir'de kuyuya define aramaya giren 3 kişi metan gazından öldü






Sinan KORKMAZER/ NEVŞEHİR, () - NEVŞEHİR’in Kaymaklı Beldesi Göynük mevkisinde define aramak için kuyuya inen 3 kişi metan gazından zehirlenerek öldü. 
İsmail Çakır (30), Abdullah Özcan (50) ve Mehmet Bolat (55), iddiaya göre dün gece Nevşehir’in Kaymaklı Beldesi yakınlarında mağaraların bulunduğu Göynük mevkisine define aramaya gitti. 3 arkadaş burada 15 metre derinliğindeki içinde su bulunmayan kuyuya girdi. Ancak 3 arkadaş, kuyunun dibindeki metan gazından zehirlendi. Kuyudan kendi çabasıyla çıkan İsmail Çakır, durumu telefonla jandarmaya bildirdikten sonra arkadaşlarını kurtarmak için yeniden kuyuya girdi.

Gelen telefon sonrasında olay yerine Jandarma, AFAD, Nevşehir ve Kaymaklı Belediyesi İtfaiye ve UMKE ekipleri geldi. Gaz maskesi takarak, bellerine bağlanan bağlanan halat yardımıyla kuyuya giren görevliler, önce İsmail Çakır’ı çıkartıp Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırdı. Ancak Çakır, hastanedeki müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Bu sabaha karşı da, Abdullah Özcan ile Mehmet Bolat'ın kuyunun dibindeki cesetleri çıkarılıp, Devlet hastanesi morguna konuldu.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.