Niğde Kalesi'nde intihar 'Annemden özür dilerim' dedi atladı

Niğde Kalesi'ne çıkan 17 yaşındaki D.Y. isimli genç kız, "Annemden özür diliyorum, anneme onu sevdiğimi söyleyin" dedikten sonra atladı.

24 Mart 2016 Perşembe 22:27
Niğde Kalesi'nde intihar 'Annemden özür dilerim' dedi atladı






Niğde Kalesi'nde intihar 'Annemden özür dilerim' dedi atladı

Niğde Kalesi'ne çıkan 17 yaşındaki D.Y. isimli genç kız, "Annemden özür diliyorum, anneme onu sevdiğimi söyleyin" dedikten sonra herkesin gözleri önünde kendini boşluğa bıraktı. Metrelerce yüksekten yere çakılaran genç kız, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Akşam saatlerinde Niğde Kalesi'nin surlarına çıkan D.Y.'yi gören vatandaşların ihbarı üzerine kaleye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaleye çıkan polis, genç kızı intihardan vazgeçirmeye çalıştı. Polisin yaklaşık 1 saat süren ikna çabalarına olumsuz yanıt veren D.Y., "Annemden özür diliyorum, anneme onu sevdiğimi söyleyin" dedikten sonra yaklaşık 50 metre yükseklikteki surdan kendini boşluğa bıraktı. Herkesin gözleri önünde atlayan Y.D., surların arasındaki çalılık alana düştü. Ağır yaralanan Y.D., itfaiye erleri tarafından çalılıklardan çıkarıldıktan sonra olay yerindeki ambulansla Niğde Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
Tedavi altına alınan D.Y.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 24.03.2016 22:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.