Nuri Ergin’in gözaltına alınan oğlu, tedavi gördüğü hastaneden kaçtı

EDİRNE’de trafik kontrolü sırasında eksik askerlik ve başka bir suçtan dolayı arama kaydı çıkan 'Karagümrük çetesi' lideri Nuri Ergin’in oğlu Anıl Ergin gözaltına alınırken, kalp rahatsızlığı nedeniyle götürüldüğü...

11 Mayıs 2015 Pazartesi 17:27
Nuri Ergin’in gözaltına alınan oğlu, tedavi gördüğü hastaneden kaçtı






EDİRNE’de trafik kontrolü sırasında eksik askerlik ve başka bir suçtan dolayı arama kaydı çıkan 'Karagümrük çetesi' lideri Nuri Ergin’in oğlu Anıl Ergin gözaltına alınırken, kalp rahatsızlığı nedeniyle götürüldüğü hastaneden firar etti. Kırklareli’nde polis ekiplerinin kovalamacası sırasında indiği otomobilden yaya kaçan Ergin’e yardım ettiği öne sürülen 4 kişi gözaltına alındı.
Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutulan Nuri Ergin’in oğlu Anıl Ergin, önceki gün Edirne girişindeki trafik kontrolü sırasında eksik askerlik hizmeti ve başka bir suçtan arama kaydı çıkınca gözaltına alındı. Polis ekipleri tarafından sağlık kontrolü için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürülen Ergin, kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi görürken, dün gece hastaneden firar etti.
OTOMOBİLLE KIRKLARELİ’NE KAÇTI
Anıl Ergin’in 34 AK 1675 plakalı otomobille Kırklareli’ne kaçtığı bilgisi üzerine Kırklareli Emniyet Müdürlüğü ekiplerine haber verildi. Yapılan incelemede Ergin’in otomobil değiştirerek kaçtığı, Edirne’den geldiği otomobilin Karahıdır Mahallesi’ndeki bir alışveriş merkezinin otoparkında park edildiği tespit edildi. Kırklareli Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay’ın bizzat yönettiği operasyonla Ergin’in içinde olduğu öne sürülen 22 DC 979 plakalı otomobili takibe aldı. Bir süre devam eden kovalamaca ardından otomobil, Asilbeyli Köyü yakınlarında şarampole yuvarlandı.
OPERASYONA ÖZEL HAREKATTA KATILDI
Anıl Ergin, kaza yapan otomobilden inip yaya kaçarken, yanındaki G.G. ile E.K. gözaltına alındı. Ergin'e yardım ettiği iddia edilen kişilerin bulunduğu 22 UN 967 plakalı otomobili de Pınar Mahallesi Vatan Caddesi'nde polis ekiplerince durduruldu. Araçtaki S.K. ile İ.Ö. de gözaltına alınarak Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne teslim edildi. Özel Harekat polis ekiplerinin katıldığı aramalar gece boyunca sürerken, aranan Anıl Ergin bulunamadı. Soruşturma ve aramalara devam ediliyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.