Oğluna annesini silahla vurdurtan adam tutuklandı

Eşini boşadı, üstelik mahkemenin verdiği nafaka kararını da tanımayarak ödemedi. Evine icra gelince 16 yaşındaki oğlunun eline silah vererek annesini vurdurtan adam yakalandı..

28 Şubat 2019 Perşembe 11:21
Oğluna annesini silahla vurdurtan adam tutuklandı






Oğluna annesini silahla vurdurtan adam tutuklandı



Kadınlara yönelik şiddete çocuklar da alet edildi. Karısını, henüz 16 yaşındaki oğluna öldürtmek isteyen cani ruhlu adam cezaevine gönderildi. Korkunç olay Trabzon'da meydana geldi. Boşandığı eşine nafaka ödemediği için hakkında icra işlemleri başlatılan Mustafa K., 16 yaşındaki oğlu B.K.'ya ruhsatsız silah vererek, eski eşini vurmasını istedi. Babasından silahı alan B.K., gittiği evde annesine 8 el ateş etti. Vücuduna isabet eden 6 kurşunla ağır yaralanan anne yaşam mücadelesi verirken baba 'cinayete azmettirmekten', oğul ise 'öldürmeye teşebbüsten' tutuklandı.


Trabzon'un Vakfıkebir ilçesi Deregözü Mahallesi'nde yaşayan Arzu H.'nin evine giden oğlu B.K., annesinden, boşandığı babasına yönelik alamadığı nafakalar için başlattığı icra takibini geri çekmesini istedi.

Bunun üzerine anne oğul arasında tartışma çıktı. Belinden silahını çıkaran B.K. annesine 8 el ateş etti. Vücuduna 6 kurşun isabet eden Arzu H. kanlar içerisinde kaldı. Ağır yaralanan kadın KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı.

OĞLUNU TAKSİYE ALIP KÖYE GÖTÜRDÜ

B.K. ise evden çıkarak, taksi şoförü olan babası Mustafa K.'yı telefonla aradı. İddiaya göre "Vurdum baba" sözleri üzerine, Mustafa K. "Tamam" cevabını verdi. Oğlu B.K.'yı aracına alan baba Mustafa K., Deregözü köyündeki evine bırakarak, şehre geri dönmek istedi. Ancak yol kontrolü yapan jandarma ekiplerine yakalandı. B.K. da saklandığı köy evinde gözaltına alındı. Silahı bulan jandarma ekipleri, baba oğulun ifadesini aldı. Mustafa K.'nın boşandığı eşine nafaka ödemediği ve 19 bin lira borcu olduğu ortaya çıktı.

ARACIN KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ELE VERDİ

Mustafa K., 16 yaşındaki oğlu B.K.'ya tabanca vererek, annesini vurması için azmettirdiği iddia edildi. Yapılan araştırmada Mustafa K.'nın oğluna cinayetten önce tabanca verdiği aracın kamera görüntülerinde ortaya çıktı. Baba M.K. cinayete azmettirmekten, B.K. ise öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklandı.

Bu arada Mustafa K.'nın sosyal medya hesabı üzerinden 21 Ocak tarihinde ‘Adalet herkesi lazım mı bilmem, kahpeliğe mermi şart olmuş' ve 14 Şubat'ta ise ‘Sana bugünün anısına güzel bir sürprizim olacak, bekle gör' yazdığı ortaya çıktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.