Öğrenci servisine kız meselesi yüzünden silahlı saldırı

Öğrenci servisine pompalı tüfekle saldıran Aykut A. adlı kişi, girdiği fırında kafasına sıkarak intihar etti. Saldırgan'ın öğrenci servisinde kimi hedef aldığı henüz belli değil.

19 Şubat 2018 Pazartesi 10:43
Öğrenci servisine kız meselesi yüzünden silahlı saldırı






Öğrenci servisine kız meselesi yüzünden silahlı saldırı


İçinde öğrencilerin bulunduğu servis aracına "Kız meselesi" yüzünden pompalı tüfekle saldırı düzenlendi.  Saldırı ihbarının ardından polis tarafından takibe alınan saldırgan kaçarak girdiği fırında intihar etti..


Adana'da öğrenci servis aracına pompalı tüfekle 5 el ateş eden bir kişi polisten kaçamayacağını anlayınca intihar etti.

Edinilen bilgilere göre akıllara durgunluk veren olay Adana Yüreğir ilçesine bağlı Karacaoğlan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 25 yaşındaki Aykut A. kız meselesi yüzünden içinde 10 öğrenci bulunan özel bir okula ait olan servis aracını Karacaoğlan Mahallesi ara sokaklarda beklemeye başladı. Servis aracı geldiği sırada Aykut A. peş peşe içinde öğrencilerin olduğu midibüse ateş etti. Öğrenciler büyük bir korku yaşarken sürücü Mehmet Ali Yüksel aracı durdurmayarak devam etti. Bu arada midibüsün kapı camı, yolcuların olduğu camlar kırıldı. Yüksel açılan ateş sonucu yaralandı. Sürücü yaralanmasına rağmen çocukları kurtarmak için midibüsü olay yerinden yaklaşık 1 kilometre uzağa götürdü. Yüksel'in yaralandığı gören öğrenciler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

POLİSE ATEŞ AÇTI

Saldırganı yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, şahsı sokak arasında kıstırdı. Polise ateş açan şahıs bir fırına girerek buradakileri ölümle tehdit edip dışarı çıkardı. Fırına giren şahıs ile polis arasında silahlı kavga başladı. Bir süre sonra içeriden bir el ateş sesi geldiğini duyan ekipler, fırına girdiklerinde zanlının ağzına sıkarak intihar ettiğini gördü.

Bu arada, servis aracında bulunan öğrencilerin velileri olay yerine geldi. Öğrenciler başka bir servis aracıyla olay yerinden uzaklaştırılırken, sürücü ise hastaneye kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.