Otel çalışanı düşüp öldü iddiası

Kamil ATALAY/ MANAVGAT (Antalya), () - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde bir otelin restoranında servis elemanı olarak çalışan 30 yaşındaki Şeyhmuz Almak, iddiaya göre ayağının kayması sonucu başını beton zemine çarparak yaşamını yitirdi. Olay,...

08 Ekim 2014 Çarşamba 10:27
Otel çalışanı düşüp öldü iddiası






Otel çalışanı düşüp öldü iddiası

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde bir otelin restoranında servis elemanı olarak çalışan 30 yaşındaki Şeyhmuz Almak, iddiaya göre ayağının kayması sonucu başını beton zemine çarparak yaşamını yitirdi.

Olay, dün akşam saatlerinde Manavgat'ın Sorgun Mahallesi Titreyengöl turizm bölgesindeki bir otelde meydana geldi. Otelin restoranında çalışan Şeyhmuz Almak, mesai sonunda soyunma odası olarak kullanılan bölümde üzerini değiştirdiği sırada, iddiaya göre ayağının kayması sonucu yere düştü ve başını beton zemine çarparak yaşamını yitirdi. Almak'ın cenazesi Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, ölüm haberini alan çalışma arkadaşları ve yakınları hastaneye geldi. Almak'ın cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kamil ATALAY/ MANAVGAT (Antalya), (DHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.