Otostopçu kadını öldüren TIR şoförü yakalandı

19 Aralık 2017 Salı 08:50
Otostopçu kadını öldüren TIR şoförü yakalandı






Otostopçu kadını öldüren TIR şoförü yakalandı


Yolda otostop yaparak bindiği TIR şoförü tarafından öldürülen Neslihan Apa'nın katili Doğan Y. Mersin'de yakalandı

Adana’da 38 yaşındaki Neslihan Apa, 4 Temmuz günü otoyolda otostop yaparak bir TIR’a bindi. Bir daha haber alınamayan genç kadının eşi ertesi gün polise kayıp başvurusunda bulundu. Kadının, bir tesiste göründüğü bilgisine ulaşan polis, kamera kayıtlarından 41 plakalı bir TIR’a bindiğini belirledi. Otoyoldaki tüm güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, TIR’ın Gebze’ye gittiği bilgisine ulaştı ve firmayla irtibata geçti.

CESEDİ 90 KM TAŞIMIŞ


Edinilen bilgiye göre TIR’da kan lekeleri bulununca sürücü Doğan Y., Mersin’de gözaltına alındı. Zanlının “Battaniyeye sardığım cesedini Gebze’deki sazlık alana attım” itirafı üzerine Apa’nın çürümüş cesedi bulundu. 900 km uzakta bulunan cesedin Neslihan Apa’ya ait olduğu belirlendi, zanlı tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.