Parasını ödemediği sakız yüzünden marketçiyi vurdu

Çağatay KENARLI / İstanbul, () - ZEYTİNBURNU'ndaki bir markette alışveriş yapan bir kişi, aldığı sakızın parasını vermeyince tartıştığı market sahibini ayağından vurdu. Olay, Zeytinburnu Telsiz Mahallesi'nde önceki gün meydana...

07 Mayıs 2015 Perşembe 19:41
Parasını ödemediği sakız yüzünden marketçiyi vurdu






Çağatay KENARLI / İstanbul, () - ZEYTİNBURNU'ndaki bir markette alışveriş yapan bir kişi, aldığı sakızın parasını vermeyince tartıştığı market sahibini ayağından vurdu.

Olay, Zeytinburnu Telsiz Mahallesi'nde önceki gün meydana geldi. İddiaya göre, bir markete alışveriş için gelen Tuncay A. (31), marketten çıkarken parasını vermediği bir sakız yüzünden market sahibi F.Ç. (27) ile tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce, Tuncay A., silahıyla market sahibi F.Ç.'ye 6 el ateş ederek ayağından vurdu ve olay yerinden kaçtı.

Markete gelen Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Tuncay A.'nın kimliğini belirleyerek, sürekli olarak uğradığı telefon bayiine operasyon düzenledi.



3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri, dükkanda Tuncay A. ile işyeri sahipleri Bayram E. (22) ve Heco E.'yi de (25) gözaltına aldı. Şüpheli Tuncay A.'nın üzerinden 1 ruhsatsız tabanca ile 1 kuru sıkı tabanca çıktı. Ekipler, telefon bayiinde yaptıkları aramada da, 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kuru sıkıdan bozma tabanca, 1 adet kuru sıkı gaz tabancası, bu silahlara ait şarjör ve mermiler ile 64 paket kaçak sigara ele geçirdi. Şüphelilerden Bayram E. ve Heco E., haklarında ruhsatsız silah bulundurmak ve kaçak sigaralarla ilgili işlem yapılarak serbest bırakıldı.

Tuncay A.'nın da, sevk edildiği mahkeme tarafından kasten öldürmeye teşebbüs ve ruhsatsız silah bulundurmak suçlarından adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.