PKK, HDP'yi yüzüstü bıraktı; Özür dilemedi, saldırıyı üstlendi

Terör örgütü PKK, Çınar saldırısını üstlendi. Örgüt, Van'da öldürülen 12 teröristin intikamını almak için Çınar katliamını gerçekleştirdiğini ilan etti.

16 Ocak 2016 Cumartesi 23:04
PKK, HDP'yi yüzüstü bıraktı; Özür dilemedi, saldırıyı üstlendi






PKK, HDP'yi yüzüstü bıraktı; Özür dilemedi, saldırıyı üstlendi

Terör örgütü PKK, Diyarbakır Çınar katliamını, Van'da öldürülen 12 teröristin intikamını almak için yaptığını açıkladı. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın 'Bu saldırıyı kim yaptıysa çıksın özür dilesin' çağrısını hiçe sayan örgüt 'Ölen sivillerden dolayı üzüntü duyuyoruz' demekle yetindi.

KATLİAM SALDIRISINI ONLAR ÜSTLENDİ

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde 2'si bebek 6 kişinin şehit olduğu saldırı için PKK'nın silahlı kolu HPG'den açıklama geldi.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ardından HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş da, Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde bebeklerin de ölümüyle sonuçlanan bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısını yapanlardan özür beklediklerini söyledi. Saldırıyı PKK'nın silahlı kanadı HPG üstlendi. HPG, "Ölen sivil ve çocuklardan dolayı üzüntü duyuyoruz" dedi.

İNTİKAM ALMAK İÇİN KATLİAM DÜZENLEMİŞLER

Diyarbakır’ın, Çınar ilçesindeki emniyet müdürlüğüne bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıyı PKK’nın silahlı kanadı HPG üstlendi. HPG, “Ölen sivil ve çocuklardan dolayı üzüntü duyuyoruz” dedi. Açıklamada, saldırının Van’da öldürülen 12 intikamının alınmak için yapıldığı belirtildi


Son Güncelleme: 16.01.2016 23:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.