PKK'lı kundakçılar 28 aracı ateşe verdi kaçtı

PKK'lı teröristlerit provakasyon saldırılarında kullandığı kundakçılar uzun bir aradan sonra yeniden ortaya çıktı. Avcılar'da 28 araç sabaha karşı ateşe verildi.

11 Eylül 2016 Pazar 10:46
PKK'lı kundakçılar 28 aracı ateşe verdi kaçtı






PKK'lı kundakçılar 28 aracı ateşe verdi kaçtı

PKK'lı teröristlerin büyük şehirlerde suça bulaştırmak için yetiştirdiği kundakçı beslemeleri İstarbul'da 28 aracı ateşe vererek kaçtı. Bir süredir görülmeyen kundakçı terörü İstanbul Avcılar'da yeniden hortladı.

PKK'lı katillerin, terör saldırıları öncesi suça bulaştırdığı, daha çok güneydoğu kökenli gençlerin kullanıldığı kundakçı teröründe hedef vatandaşların araçları.

İKİ AYRI SOKAKTA YAKIP KAÇTILAR

İstanbul Avcılar'da Gümüşpala Mahallesi'ndeki iki sokakta park halinde bulunan 28 araç yüzleri maskeli kişiler tarafından kundaklandı. Atelye ve Kısmet sokaklarında park halindeki 28 araç sabaha karşı yüzleri maskeli, kimliği belirsiz kişilerce ateşe verildi.

SOKAKLAR DAR İTFAİYE GİREMEDİ

Ellerinde benzin ve meşaleyle sırasıyla araçları ateşe veren zanlılar meşalelerini bırakarak olay yerinden kaçtı. Alev alan araçları mahalleli itfaiye gelene kadar kendi imkanlarıyla söndürdü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarında bulundu.

Büyük maddi hasarın olduğu olay sonrası polis etraftaki güvenlik kameraları ve MOBESE'leri incelemeye aldı. Mahalleli, "Yapanları görmedik. Sokak dar olması sebebiyle itfaiye bile giremedi. Ekipler, yangına uzaktan müdahale ettiler" dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.