PKK'lılar Antalya ve Hatay'da Türk Bayrağı indirdi

Terör örgütü yandaşları Hatay ve Antalya'da Türk Bayrağı indirdi. Üstelik bayrak indirilen kurumlardan biri İmam Hatip Lisesi.

03 Mart 2015 Salı 23:26
PKK'lılar Antalya ve Hatay'da Türk Bayrağı indirdi






PKK'lılar Antalya ve Hatay'da Türk Bayrağı indirdi

Terör örgütü yandaşları bir yanda çözüm süreci, silah bırakma taktiğiyle kamuoyunun gündemini meşkul ederken, diğer yandan ağır tahrik kokan eylemlere de imza atıyor. Genelkurmay, Antalya’da İmam Hatip Ortaokulunda, Hatay’da ise Aile Sağlığı Merkezi’nin önündeki Türk bayraklarının indirildiğini bildirdi.

Genelkurmay’ın internet sitesinden yapılan açıklamada, Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, 1 Mart gece saat 00.30 sıralarında dört kişilik bir grup tarafından, Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulunun bahçesindeki Türk Bayrağının, bayrak direğinden indirildiği kaydedildi.

Bir diğer bayrak indirme olayında ise 28 Şubat akşam saat 20.30 sıralarında Hatay’ın Dörtyol ilçesinde, kimliği meçhul kişi veya kişiler tarafından, Aile Sağlığı Merkezi’nin önündeki Türk Bayrağının, bayrak direğinden indirilerek alındığı ifade edildi. Açıklamada, her iki olayla ilgili de adli tahkikat başlatıldığı kaydedildi.
Son Güncelleme: 03.03.2015 23:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.