PKK'lılar Silopi’de yüksek gerilim hattına bomba ile saldırdı

Mehmet Selim YALÇIN- Halil COŞKUN/SİLOPİ (Şırnak), () - ŞIRNAK’ın Silopi İlçesi'nde PKK'lılar termik santral elektrik hattına yerleştirdikleri bombayı uzaktan kumanda ile patlattı. Silopi'nin Çukurca Köyü’nün 1 kilometre...

28 Ağustos 2015 Cuma 14:17
PKK'lılar Silopi’de yüksek gerilim hattına bomba ile saldırdı






Mehmet Selim YALÇIN- Halil COŞKUN/SİLOPİ (Şırnak), () - ŞIRNAK’ın Silopi İlçesi'nde PKK'lılar termik santral elektrik hattına yerleştirdikleri bombayı uzaktan kumanda ile patlattı.
Silopi'nin Çukurca Köyü’nün 1 kilometre ilerisinden geçen Silopi Elektrik AŞ.’ye ait elektrik nakil hattına PKK'lılar tarafından uzaktan kumandalı bombalı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası elektrik direği yan yatarken, daha önce de aynı elektrik nakil hattına farklı tarihlerde 2 ayrı saldırı daha düzenlemişti.
Olayın ardından jandarma ekipleri eylemi gerçekleştiren PKK’lıların yakalanması için bölgede çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.