Plaza'da Feci Ölüm

Kağıthane'de bir bankanın plaza inşaatında asansör teknisyeni olarak çalışan Emrah Kunur, asansör kabinin hareket etmesi nedeniyle, kabinle tavan arasında sıkışarak hayatını kaybetti

24 Haziran 2015 Çarşamba 15:09
Plaza'da Feci Ölüm






 

Plaza'da Feci Ölüm

Kağıthane'de bir bankanın plaza inşaatında asansör teknisyeni olarak çalışan Emrah Kunur, asansör kabinin hareket etmesi nedeniyle, kabinle tavan arasında sıkışarak hayatını kaybetti. Olayı duyarak inşaata gelen teknisyenin kardeşi Ömer Kunur sinir krizleri geçirdi.
   Kaza, Kağıthane Emniyetevler Mahallesi Beşir Sokak'ta bulunan bir plaza inşaatında meydana geldi. Eksi 1 ile eksi 6 katları arasında çalışan asansöre bakım yapmak için asansörün üzerine çıkan Emrah Kunur, asansörün bilinmeyen bir nedenle yukarı hareket etmesi sonucu asansör kabiniyle ile tavan arasına sıkıştı.
   Teknisyenin birlikte çalıştığı iş arkadaşı bağırarak çevredekilerden yardım istedi. Olay yerine diğer çalışanlar ve itfaiyenin kurtarma ekibi geldi. Bulunduğu yerden çıkarılan Emrah Kunur'un hayatını kaybettiği anlaşıldı. İstanbul Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı keşiften sonra Kunur'un cenazesi plaza inşaatından çıkarılarak, Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayı haber alan Emrah Kunur'un başka bir inşaatta çalışan kardeşi Ömer Kunur olay yerinde sinir krizi geçirdi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Son Güncelleme: 24.06.2015 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.