Polisten kaçan 4 kişide 30 gram bonzai ele geçirildi

Hamza DEMİR/ZONGULDAK, () - ZONGULDAK'ta, polis kontrol noktasında durmayıp kaçan sürücü kullandığı otomobil, kovalamaca sonucu yakalandı. Gözaltına alınan 4 şüphelinin kaçtıkları sırada aracın camından attıkları...

06 Mart 2015 Cuma 15:34
Polisten kaçan 4 kişide 30 gram bonzai ele geçirildi






Hamza DEMİR/ZONGULDAK, () - ZONGULDAK'ta, polis kontrol noktasında durmayıp kaçan sürücü kullandığı otomobil, kovalamaca sonucu yakalandı. Gözaltına alınan 4 şüphelinin kaçtıkları sırada aracın camından attıkları 30 gram bonzai bulundu.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, dün gece kent girişindeki Ilıksu Mevkii'nde durdurduğu otomobilleri kontrol etti. Kontrol noktasından kaçan bir sürücünün otomobili, kovalamaca sonucu yaklaşık 2 kilometre sonra durduruldu. Otomobilde bulunan C.D., M.D., S.K. ve V.G.'nin, kaçtıkları sırada aracın camından attıkları 30 gram bonzai bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler, polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin yakınlarından bazıları görüntü alan basın mensuplarına tepki gösterdi. Şüphelilerin, İstanbul'dan aldıkları bonzaiyi satmak için kente getirdiği ileri sürüldü.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.