Pompalı Dehşeti

Küçükçekmece Halkalı'da, 12 yaşındaki ilkokul öğrencisi Ali Ekber Sakar, aynı okulda eğitim gören 15 yaşındaki Y.Y. tarafından pompalı tüfekle vuruldu.

28 Mayıs 2015 Perşembe 22:58
Pompalı Dehşeti






 

Pompalı Dehşeti

   Küçükçekmece Halkalı'da, 12 yaşındaki ilkokul öğrencisi Ali Ekber Sakar, aynı okulda eğitim gören 15 yaşındaki Y.Y. tarafından pompalı tüfekle vuruldu.
Sakar, tüfekten çıkan saçmaların boğazına isabet etmesi sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi. 
   Küçükçekmece Halkalı'da, 12 yaşındaki ilkokul öğrencisi Ali Ekber Sakar, aynı okulda eğitim gören 15 yaşındaki Y.Y. tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Sakar, tüfekten çıkan saçmaların boğazına isabet etmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Y.Y. ise gözaltına alındı.
   Olay, saat 16.30 sıralarında Halkalı Eski Bağlar Caddesi üzerinde bulunan bir parkın içindeki halı sahanın idare bölümünde meydana geldi. 
    AYNI OKULDAN ARKADAŞLAR
   Halkalı Güneş Ortaokulu'nda öğrenim gören 12 yaşındaki Ali Ekber Sakar, okul saatinden sonra, halı sahada çalıştığı öğrenilen okul arkadaşı 15 yaşındaki Y.Y.'nin yanına geldi. İki arkadaş bir süre burada vakit geçirdi. Ardından, Y.Y., kimin olduğu öğrenilemeyen pompalı tüfekle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar Ali Ekber Sakar'ın boğazına isabet etti. 
   MAHALLELİ OLAY YERİNE KOŞTU

   Silah sesini duyan halı saha çalışanları ile mahalle sakinleri hemen olay yerine geldi. İhbar üzerine ambulansla gelen sağlık ekibi de 12 yaşındaki Ali Ekber Sakar'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. 
   Polis ekiplerinin inceleme yapmasının ardından Sakar'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Y.Y. ise gözaltına alındı. 
   POMPALI TÜFEK KİMİN?
   Ekipler, halı sahadaki görevlileri de ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Bu arada, pompalı tüfeğin kime ait olduğunu tespit etmek için polis inceleme başlattı.
   KAVGA MI, KAZA MI?
   Bazı mahalle sakinleri, çocukların tüfeği kurcaladığı sırada olayın meydana gelmiş olabileceğini öne sürdü. 
   POLİS GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI
   Herhangi bir gerginliğin yaşanmaması için olay yerine çok sayıda Çevik Kuvvet ekibi sevk edildi. Olay yerinin çevresi de güvenlik şeridiyle kapatıldı.

Son Güncelleme: 28.05.2015 23:01
Anahtar Kelimeler:
Halı SahaPompalı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.