Pompalı tüfekle eşini ve 4 çocuğunu rehin aldı

Aziz GÜVENER/ADAPAZARI (Sakarya), () - SAKARYA'nın Erenler İlçesi'nde piskolojik tedavi gören 45 yaşındaki Faruk T., evinde eşi ile 4 çocuğunu pompalı tüfekle rehin aldı. Polisin çabaları sonucu dikkati dağıtılan  öfkeli...

25 Ağustos 2015 Salı 14:32
Pompalı tüfekle eşini ve 4 çocuğunu rehin aldı






Aziz GÜVENER/ADAPAZARI (Sakarya), () - SAKARYA'nın Erenler İlçesi'nde piskolojik tedavi gören 45 yaşındaki Faruk T., evinde eşi ile 4 çocuğunu pompalı tüfekle rehin aldı. Polisin çabaları sonucu dikkati dağıtılan  öfkeli baba, ekiplerce  etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.
Olay, Sakarya'nın Erenler İlçesindeki Küpçüler Mahallesi'nde sabah saatlerinde yaşandı. Alınan bilgiye göre piskolojik sorunları olduğu belirtilen ve daha önce 2 kez tedavi gördüğü öne sürülen 45 yaşındaki 7 çocuk babası Faruk T., elinde pompalı tüfekle balkonda havaya ateş etmeye başladı. Silah sesleriyle sokağa çıkan mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine itfaiye, 112 ve polis ekipleri sevkedildi. Faruk T. oturduğu 4 katlı apartmanın 1'inci katındaki evinde eşini ve 4 çocuğunu rehin aldı.   Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, öfkeli babayı sakinleştirmek için yaklaşık 2.5 saat uğraştı. Olayı gören mahalle sakinleri olay yerine gelerek yaşananları izledi. Polisin çabaları sonucu Faruk T.'yi rehin aldığı eşi ve çocuklarını bırakması için ikna etmeyi başardı. Çocuklarını ve eşini serbest bırakan Faruk T., evden çıkmamak için bir süre direndi. Polis, Faruk T.'nin bir anlık dalgınlığından yararlanarak onu etkisiz hale getirdi.

Piskolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilen Faruk T., gözaltına alındığı sırada sinir krizleri geçirdi. 4 çocuk babası adam, daha sonra polis aracına bindirilerek emniyete götürüldü.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.