Pülümür’deki saldırıda yaralanan asker Erzincan'a getirildi

Recep DEMİRCİ/ERZİNCAN, () - TUNCELİ'nin Pülümür İlçesi'nde PKK'lı teröristler tarafından İlçe Jandarma Asayiş Bölük Komutanlığı’na düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan uzman çavuş ile bir sivil vatandaş ambulansla Erzincan'a...

14 Ağustos 2015 Cuma 07:48
Pülümür’deki saldırıda yaralanan asker Erzincan'a getirildi






Recep DEMİRCİ/ERZİNCAN, () - TUNCELİ'nin Pülümür İlçesi'nde PKK'lı teröristler tarafından İlçe Jandarma Asayiş Bölük Komutanlığı’na düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan uzman çavuş ile bir sivil vatandaş ambulansla Erzincan'a getirildi.
Pülümür İlçesi'nde PKK'lı teröristler saat 23.30 sıralarında İlçe Jandarma Asayiş Bölük Komutanlığı'na bomba yüklü minibüsle saldırmak istedi. Komutanlığın nizamiyesine kapalı kasa minibüsle gelen 1 PKK'lı araçtan indikten sonra askerlerin nöbet kulübesine uzun namlulu silahla ateş ederek kaçmaya başladı. PKK'lı kaçarken araçtaki bombayı da uzaktan kumanda ile infilak ettirdi.
Büyük bir gürültüyle patlayan minibüs paramparça olurken, çevredeki evlerin camları kırıldı. Patlamada 31 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Murat Kaba ile çevredeki evde bulunan 52 yaşındaki Gülizar Şahin yaralandı. İlk müdahaleleri Pülümür Devlet Hastanesinde yapılan yaralılar ambulansla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.
Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.