Sahte polisler yola bariyer koydu, kimlik kontrolü yaptı

Adapazarı'nın en işlek bulvarlarından birinde yollara bariyer koyan 5 kafadarın poliscilik oyununu gerçek polis ekipleri bozdu.

19 Şubat 2018 Pazartesi 20:36
Sahte polisler yola bariyer koydu, kimlik kontrolü yaptı






Sahte polisler yola bariyer koydu, kimlik kontrolü yaptı


Kendilerine polis süsü veren 5 kişilik sahte ekip, akşam karanlığında ana yola bariyer koyarak uygulama yapmaya kalktı. MOBESE'lere takılan sahte polis ekibini, gerçek polis ekipleri yakaladı

Olay, önceki gece, Adapazarı 15 Temmuz Bulvarı'nda meydana geldi. M.Ö., C.S., T.T., Ö.O. ve O.Ş. polis gibi davranarak trafik kontrol levhası ve dubalarla yolu kapatıp, uygulama yaptı.
Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'nde görevli polislerin kameralardan tespit ettikleri şüphelilere, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kısa sürede müdahale etti.

Sivil ve resmi polis araçlarıyla çevreleri sarılan şüpheliler suçüstü yakalandı.

Çeşitli suçlardan sabıkaları olduğu belirlenen 5 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden M.Ö. ve C.S. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, T.T., Ö.O. ve O.Ş. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.