Sahte psikiyatrist üniversite öğrencisine tecavüz etti

Adana'da bir devlet hastanesinde kendisini psikiyatrist olarak tanıtan Mustafa Ö, tuzağına düşürdüğü 19 yaşındaki üniversiteli kıza tecavüz etti. Zanlı tecavüzle yetinmeyip şantaj yaptı.

23 Şubat 2016 Salı 16:17
Sahte psikiyatrist üniversite öğrencisine tecavüz etti






Sahte psikiyatrist üniversite öğrencisine tecavüz etti

Bir kamu hastanesinde kendisini psikiyatrist olarak tanıttığı 19 yaşındaki üniversiteli genç kıza tecavüz eden adam şantajcı çıktı. Tecavüz ettiği genç kıza 'Çektiğim sevişme görüntülerini internete koyarım' diyerek tehdit eden sahte psikiyatrist 41 yaşındaki Mustafa Ö., polis tarafından yakalandı.

TEDAVİ OLMAK İÇİN HASTANEYE GELMİŞTİ

Adana'da tedavi olmak için hastaneye gelen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Y.R. ile önce arkadaş, ardından da sevgili olup, cinsel ilişkiye girdi. Genç kıza gerçeği itiraf eden zanlı, ilişki esnasında çektiği görüntüleri Y.R.’ye gösterip, bunları internette yayınlamakla tehdit etti. Bu duruma daha fazla dayanamayan Y.R. polise başvurdu, zanlı ‘tacavüz’den tutuklandı.

Kendisini ‘psikiyatrist’ olarak tanıtıp, hastaneye tedavi için gelen üniversiteli genç kızı tuzağına düşürdü. Sahte doktor, önce arkadaşlık kurup, sonrasında sevgili olduğu 19 yaşındaki Y.R. ile cinsel ilişkiye girdi. 41 yaşındaki Mustafa Ö., daha sonra gerçeği açıkladığı Y.R., kendisinden ayrılmak isteyince, ilişki esnasında çektiği görüntüleri internette yayınlamakla tehdit etti. Genç kız, polise başvurdu; zanlı ‘tecavüz’ suçundan tutuklandı.
 
HASTANE BAHÇESİNDE SIRA NUMARASI BEKLERKEN

Olay, Yenibaraj Mahallesi’ndeki bir kamu hastanesinde yaşandı. Hastaneye tedavi olmak için gelen üniversite öğrencisi Y.R., sıra numarası alıp bahçede beklemeye başladı. Bu esnada üzerinde doktor önlüğü olan ve kendisini Berkay Soylu olarak tanıtan bir şahıs, genç kızın yanına geldi. Kendisinin de hastanede ‘psikiyatrist’ olarak görev yaptığını anlatan şahıs, sohbeti ilerletip, Y.R.’ye yardım etme bahanesiyle cep telefonu numarasını da aldı.
 
SEVİŞME GÖRÜNTÜLERİYLE TEHDİT ETTİ

Bir süre görüşen ikili, daha sonra ‘sevgili’ oldu. Sahte doktor, ‘evlilik’ vaadiyle genç kızla cinsel ilişkiye girdi. Sahte doktor, ilişkileri devam ederken, yalanını daha fazla sürdürmek istemeyip, Y.R.’ye gerçek adının Mustafa Ö. olduğunu ve doktor olmadığını açıkladı. Duydukları karşısında adeta dünyası yıkılan üniversiteli genç, ayrılmak istedi. Mustafa Ö. ise, cinsel ilişki esnasında çektiği görüntüleri gösterip, bunları internette yayınlamakla tehdit etti.
 
ŞANTAJLARA DAHA FAZLA DAYANAMADI

Mustafa Ö., “Benimle birlikte olmaya devam etmezsen, bu görüntüleri internete atarım, ailene gösteririm” diye tehdit edip, korkuttuğu genç kızla ilişkiye girmeye devam etti ve onun 300 lira parasını da aldı. Yaşadıklarına daha fazla dayanamayan Y.R., Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği’ne gidip, tüm yaşadıklarını anlattı. Polis, hemen harekete geçerek, operasyon için düğmeye bastı.
 
EVLENMEK İSTİYORUM DEMİŞ

Polisin yönlendirmesiyle genç kız, sahte doktoru aradı ve buluşmak istediğini söyledi. Mustafa Ö., söz konusu adrese geldiğinde daha önceden pusuya yatan polis, şahsı kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan zanlı, emniyette; “Beni reddeder diye kendimi doktor olarak tanıttım. Sevgili olduk ama beni terk etmesin diye tehdit ettim. Ona aşık oldum evlenmek istiyorum” dedi. Adliyeye sevk edilen Mustafa Ö., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Son Güncelleme: 23.02.2016 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.