Samsun'da servis faciası; 5 ölü var

Samsun'un Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisinde servis otobüsü ile kamyonet çarpıştı. Kazada 5 kişi öldü 3 kişi yaralandı

12 Haziran 2017 Pazartesi 02:16
Samsun'da servis faciası; 5 ölü var






Samsun'da servis faciası; 5 ölü var

Samsun'da gece yarısı meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti. Feci kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan 2'sinin durumu ağır. 


Samsun'da meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Samsun'un Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisinde saat 00.10'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çarşamba'dan Samsun istikametine seyir eden  servis otobüsü, aynı yönde giderken kavşağa dönüş yapmak isteyen kapalı kasa kamyonete yandan çarptı.

Kazada kamyonette bulunan 5 kişi hayatını kaybederken, 2 'si ağır 3 kişi de yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 

KAZADA ÖLENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Feci kaza sırasında kamyonet sürücüsü Seyit Albayrak ile kamyonette bulunan Döndü Albayrak, Kamile Albayrak, Serpil Albayrak ve Şaban Albayrak olay yerinde hayatlarını kaybederken, otobüs şoförü Hüseyin Gündoğdu ile kamyonette bulunan Yiğit Albayrak ve Damla Albayrak adlı çocuklar yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Yiğit Albayrak ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Damla Albayrak'ın hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenilirken, özel bir hastaneye kaldırılan otobüs şoförünün ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
Son Güncelleme: 12.06.2017 02:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.