Sancaktepe'de sahte ilaç operasyonu

Sancaktepe'de dünyaca ünlü bir kahve şirketinin ürünlerinin sahtesini yapan ve sahte ilaç üreten depoya operasyon düzenlendi. Polis ekiplerinin destek verdiği operasyon sırasında tonlarca kimyasal madde elegeçirildi.

30 Ocak 2018 Salı 00:01
Sancaktepe'de sahte ilaç operasyonu






Sancaktepe'de sahte ilaç operasyonu

Sahte Kahve üretmişler; İstanbul Sancakte'de sahte ilaç ve kahve üretimi yapıldığı ihbarını değerlendiren polis, binlerce paket sahte ilaç ve kahve ele geçirdi.


Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne, Sancaktepe Yadigar Sokak üzerindeki Otomer sitesi içerisinde sahte ilaç ve kahve üretildiğine dair ihbar geldi. İhbarı değerlendiren Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, söz konusu adreslere baskın düzenledi. Operasyonda sağlık müdürlüğüne bağlı ekipler de hazır bulundu.

Baskında sitede iki ayrı dükkan içerisinde ünlü markalara ait isimlerle kahve ve sahte ilaç paketlendiği tespit edildi. İmalathanede bulunan yaklaşık 5 bin paket sahte ilaç ve 7 bin paket kahveye el konulurken, konuyla ilgili 14 kişi gözaltına alındı.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürerken, kaçak imalathanede markaları kullanılan ilaç ve kahve firması yetkililerinin de davacı ve şikayetçi olduğu bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
Sahte IlaçSahte Kahve
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.