Şanlıurfa'da 170 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA’da, polisin şüphelenerek durdurduğu TIR’ın dorsesinde 170 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri dün gece Şanlıurfa-Diyarbakır...

08 Mart 2015 Pazar 17:34
Şanlıurfa'da 170 bin paket kaçak sigara ele geçirildi






Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA’da, polisin şüphelenerek durdurduğu TIR’ın dorsesinde 170 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri dün gece Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda uygulama noktası oluşturarak şüpheli görülen araçları aradı. Gece geç saatlerde şüphelenerek durdurulan Ahmet S. yönetimindeki TIR'ın dorsesinde yapılan aramada kutular içerisinde 170 paket kaçak sigara ele geçirdi. Sigaralara el koyan polis, TIR sürücüsü Ahmet S ile yanında bulunan Mazlum D. ve Ömer Ş.'yi gözaltına aldı.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.