Şanlıurfa'da bar cinayeti şüphelileri adliyede

ŞANLIURFA’da barda eğlenen Türk ve Suriyeli iki grup arasında çıkan, 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 5'ü Türk 9 Suriyeli adliyeye sevk edildi. Geçen cuma günü Atatürk...

09 Mart 2015 Pazartesi 12:16
Şanlıurfa'da bar cinayeti şüphelileri adliyede






ŞANLIURFA’da barda eğlenen Türk ve Suriyeli iki grup arasında çıkan, 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 5'ü Türk 9 Suriyeli adliyeye sevk edildi.
Geçen cuma günü Atatürk Mahallesi'ndeki bir barda eğlenen Türk ve Suriyeli 2 grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Bıçakların kullanıldığı kavgada 22 yaşındaki Ahmet Zeren öldü, aynı yaştaki Halil Akgün ise yaralandı.
Olayın ardından inceleme başlatan polisler kavgaya karıştığı saptanan 5’i Türk 9’u Suriyeli 14 kişiyi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan 14 şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirildi ve yoğun güvenlik önlemleri arasında adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.