Sapık öğretmen şoku; Öğrencisini 4 yıl taciz etmiş

Öğrencilere yönelik taciz olayları durmak bilmiyor. Manisa'da 4 yıldır öğrencisini taciz eden Edebiyat Öğretmeni C.G, genç kızın aracından kendini atarak jandarmaya sığınması sonrası yakalandı.

18 Mayıs 2016 Çarşamba 01:05
Sapık öğretmen şoku; Öğrencisini 4 yıl taciz etmiş






Sapık öğretmen şoku; Öğrencisini 4 yıl taciz etmiş



Manisa’da 4 yıl boyunca öğretmeninin tacizine uğrayan genç kız en son otomobilden atlayarak jandarmaya sığındı.Korkunç gerçek ortaya çıktı. Tacizin boyutlarını araştıran güvenlik güçleri sapkın öğretmenin liseli kızı zorla İstanbul'dan Manisa'ya getirttiğini belirledi.

YİNE TACİZ YİNE ÖĞRETMEN

Yine taciz, yine öğretmen… Dehşetin adresi bu kez Manisa… Hasan Türek Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni C.G. (42), kız öğrencisi D.C.’ye (19) 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. Mezun olmasından sonra da genç kızın peşini bırakmayan öğretmenin kullandığı otomobilden atlayarak jandarmaya sığınan genç kızın ifadesi üzerine C.G. hakkında, ’darp’ ve 'cinsel istismar’ suçlarından da soruşturma başlatıldı.

Sapık öğretmen zorla Manisa'ya getirtmiş!

Genç kız, mezun olduktan sonra da C.G.'nin zorla İstanbul’dan Manisa’ya getirip, cinsel istismara devam ettiğine dilekçesinde yer verdi. Evli, engelli bir çocuk babası olan öğretmen C.G., 13 Mayıs’ta görevinden uzaklaştırıldı. C.G.’nin daha önce de bazı öğrencilerine sözlü tacizde bulunduğu öğrenildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.