Sapık Taksici ihbar var, işlem yok

Aracına sadece kadın müşterileri alan sapık taksici hakkında yapılan onlarca ihbara rağmen sadece iki kez tutuklanmış ve serbest bırakılmış. Her nedense hala taksicilik yapıyor!

08 Mart 2015 Pazar 01:26
Sapık Taksici ihbar var, işlem yok






Sapık Taksici ihbar var, işlem yok

Adı sanı belli. Aracına müşteri olarak sadece kadın müşterileri alıyor. 34 TDF 74  plakalı araçta taciz kurbanlarının sayısı bir hayli fazla. Hakkında iki kez tutuklama kararı çıkmış. 62 yaşındaki taksi sürücüsü O.R. hakkında, kadınlara cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla soruşturma başlatıldı.


İKİ KEZ TUTUKLANMIŞ

İstanbul’da bir ticari taksi sürücüsünün, birçok müşteri kadına cinsel tacizde bulunuyor iddiası ortalığı karıştırdı. Gelen ihbarlarda 62 yaşındaki Lada sürücüsü O.R’nin, aracına müşteri olarak sadece kadınları aldığı ileri sürüldü. O.R,'nin 2004 ve 2009 yılında cinsel taciz suçlardan iki kez tutuklandığı ortaya çıktı.

MAĞDURLAR TWITTER'DAN PAYLAŞIYORLAR

Sosyal medyada taciz sürücüsünün trafikten men edilmesi için 34 TDF 74 plakası yazılarak kampanya başlatıldı. Trafik birimi, O.R.’nin çalışma ruhsatını iptal edilmesi için özel bir dosya hazırladı. Birçok twitter kullanıcı, O.R. için trafikten men edilmesi için twitt atıyor. Bazı kadın kullanıcıları ise, “Dikkat sapıktır. Bu taksiye binmeyin” diye uyarılarda bulunuluyor.
Son Güncelleme: 08.03.2015 01:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.