Sapık taksicinin tacizi genç kadını çileden çıkardı

İstanbul trafiğinde yanında çocuğuyla birlikte bir ticari taksinin tacizine uğrayan Neslihan Akyıldız, yaşadıklarını youtube üzerinden duyurunca İBB harekete geçti..

05 Nisan 2018 Perşembe 21:56
Sapık taksicinin tacizi genç kadını çileden çıkardı






Sapık taksicinin tacizi genç kadını çileden çıkardı


Kadınlara yönelik taciz iddialarına İstanbul Şile Otoyolu'nda bir yenisi daha eklendi. Youtube'de Neslihan Akyıldız adlı genç kadın başından geçen korku dolu anları dile getirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Akyıldız'ın feryadını duydu, plakası bilinen tacizci taksici her yerde aranıyor.

YAŞADIKLARINI SOSYAL MEDYADA ANLATTI

Youtube'da Neslihan Akyıldız isimli bir kullanıcı, İstanbul'da Şile Yolu'nda aracıyla seyir halindeyken, bir taksicinin aracını hızla önüne kırdığını ve devamındaki tartışmada kendisine saldırdığını iddia etti. Kullanıcının video ile anlattığı olaya, İBB'nin Halkla İlişkiler biriminden yanıt geldi. Açıklamada, "Konuyla ilgileniyoruz. İletişim bilgilerinizi bize iletmenizi istiyoruz" denildi.  Bu arada iddiaların üzerine harakete geçen savcılık, 34 TCE 83 plakalı taksi sürücüsünün peşine düştü


İstanbul'da Şile Otoyolu'nda seyir halindeyken, bir taksinin hızla aracı, kendi aracının önüne kırdığını ve devamındaki tartışmanın ardından kendisine saldırdığını söyleyen Neslihan Akyıldız, Youtube'dan olay anını anlatan bir video hazırladı. Akyıldız'ın paylaştığı videonun altına, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Halkla İlişkiler biriminden yanıt geldi.

Suç duyurusunda bulunacağını ve sürecin uzayacağı nedeniyle video ile yaşadıklarını paylaştığını aktaran vatandaş, "Yayılmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İBB'DEN YANIT GELDİ

"İBBPR" Youtube hesabından yapılan açıklamada ise, "Neslihan Hanım Merhaba, konuyla ilgileniyoruz. İletişim bilgilerinizi sosyal medya hesaplarımız üzerinden ya da 0 552 153 00 34 numaralı WhatsApp hattımız üzerinden bize iletmenizi rica ediyorum" denildi.

"TACİZ EDECEK ŞEKİLDE HAREKETLER YAPTI"

Akyıldız, sürücünün aracıyla kendisinin önüne geçmesinin ardından elini camdan çıkartarak taciz edecek şekilde hareketlerde bulunduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Arabamı önüne kırdım ve aracı durdurdum. İndim ve "Utanmıyor musun? Babam yaşında adamsın" dedim. Bunların hiçbirini kabul etmeyerek yüzüme tükürerek omuzuma yumruk attı. Ben arabasının fotoğrafını çekmek istediğimde buna müsaade etmedi ve kollarımdan tutarak beni sürükleyerek kendi arabamın kapısına sıkıştırdı. Omzum ezildi, kafamı tavana vurdum... Bunlar yaşanırken bir Allah'ın kulu yardım etmedi. Araba kaçtı gitti, teğet geçti göğsümden. Bir tane insan evladı durdurdu ve adam onları durdurduğu için hanımının gözü önünde darpedildi. Bunların hepsine o adamın hanımı, çocukları şahit oldu. Çocuğum sabaha kadar uyumadı.


"SUÇ DUYURUMU SAVCILIĞA YAPTIM"

Bir anne olarak, bir kadın olarak, maalesef ki kadın olmak bu kadar zihniyeti bozuk insanların gazabına uğramayı hiçbir kadına reva görmüyorum.

Suç duyurumu savcılığa yaptım, süreç uzayacağı için ben bu şekilde paylaşmak istiyorum. Yayılmasını istiyorum."

Son Güncelleme: 05.04.2018 19:00
Anahtar Kelimeler:
Neslihan Akyıldız
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.