Seydişehir’ de trafik kazası: 1ölü, 5 yaralı

KONYA’nın Seydişehir İlçesi’nde hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.  Kaza Seydişehir-Konya yolu 17'inci kilometresi Gevrekli Mahallesi yakınlarında...

13 Ağustos 2015 Perşembe 18:54
Seydişehir’ de trafik kazası: 1ölü, 5 yaralı






KONYA’nın Seydişehir İlçesi’nde hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. 
Kaza Seydişehir-Konya yolu 17'inci kilometresi Gevrekli Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre 21 yaşındaki Salih Yıldız yönetimindeki 48 LM 382 plakalı otomobille seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu önünde seyreden 20 yaşındaki Mehmet Zeki Erdem'in kullandığı 42 ZN 116 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile hafif ticari araç şarampole devrilirken, otomobil ise karşı şeride geçtikten sonra şarampolde durabildi. 
Kaza sonrası hafif ticari aracın içinden savrulan 75 yaşındaki Fatma Şekerci, olay yerinde yaşamını yitirdi. Aynı araçta bulunan kızı 55 yaşındaki Necibe Erdem ve aracı kullanan torunu Mehmet Zeki Erdem ağır yaralandı. Diğer aracın sürücüsü Salih Yıldız ile Fikriye Gençoğlu ve Yıldıray Gençoğlu kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Ağır yaralanan Necibe ve Mehmet Zeki Erdem ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Mehmet Zeki Erdem ambulans helikopterle Konya’ya sevk edildi. Hafif yaralanan diğer otomobilde bulunan üç kişi ise hastaneye gitmek istemedi. 
Kazada hayatını kaybeden Fatma Şekerci’nin cesedi Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.



FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.