Siirt'te terör alarmı en üst düzeye çıkarıldı

PKK'nın daha önce üslenme çalışması yaptığı Siirt'te kanlı eylemlere hazırlandığı istihbaratı güvenlik güçlerini harekete geçirdi.

05 Mart 2016 Cumartesi 14:20
Siirt'te terör alarmı en üst düzeye çıkarıldı






Siirt'te terör alarmı en üst düzeye çıkarıldı

Terör örgütü PKK'nın son dönemde hedef iller arasında tuttuğu ancak bir türlü taban oluşturamadığı Siirt'te güvenlik güçleri tetikte bekliyor. Ankara ve Nusaybin’deki bombalı saldırılar nedeniyle Siirt’te güvenlik tedbirleri arttırıldı.
Ankara ve Nusaybin’deki bombalı saldırılar nedeniyle Siirt’te güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkartıldı. Edinilen bilgilere göre, muhtemel bir saldırıya karşı Bahçelievler Mahallesi Ali Gaffar Okan Caddesi’nde bulunan Emniyet Müdürlüğü binası ve Kızlar Tepesi arkasındaki polis lojmanlarının çevresine bariyer kuruldu. Ayrıca Siirt-Kurtalan, Siirt-Eruh ve Siirt-Pervari-Şirvan karayollarında kontrol noktaları oluşturuldu.

PKK'LI TERÖRİSTLER ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

PKK'nın Diyarbakır Sur, Mardin, İdil, Cizre gibi Siirt içinde de silahlı çatışma alanı oluşturma çalışmaları 3 ay önce açığa çıkarılmış, kanlı saldırılar için Siirt'e gelen militanları öldürülmüştü.
Son Güncelleme: 05.03.2016 14:25
Anahtar Kelimeler:
Siirtte Terör Alarmı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.