Şırnak'tan acı haber; 1 yüzbaşı 2 şehit var

Şırnak'ta üs bölgesine saldıran teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, ilk gelen bilgilere göre 2 şehit var. Şehitlerden biri üs bölgesinde görevli Yüzbaşı.

01 Ekim 2017 Pazar 19:55
Şırnak'tan acı haber; 1 yüzbaşı 2 şehit var






Şırnak'tan acı haber; 1 yüzbaşı 2 şehit var

PKK'lı teröristler, duble yol çalışmasının devam ettiği tünellerin güvenliğini sağlayan üs bölgesine saldıdı, 2 şehit var Son Dakika Şırnak

Şırnak'ta adı sık sık terör olaylarıyla gündeme gelen Cudi Dağı'na Şırnak- Cizre arasındaki duble yol için inşa edilen tünellerin güvenliğini sağlayan üs bölgesine uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. 1 yüzbaşı ve 1 korucu şehit olurken, 3 güvenlik görevlisi yaralandı

Şırnak-Cizre karayolu Cudi Dağı bölgesi Kaletepe üs bölgesine bir grup PKK'lı terörist tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıya, güvenlik güçlerinin de karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışmada, ilk bilgilere göre, 1 yüzbaşı ve 1 korucu şehit oldu, 3 korucu yaralandı. Teröristlerin arazi şartlarından faydalanarak kaçtığı bildirildi. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Saldırıda şehit olan yüzbaşının Ankara'nın Çubuk ilçesi nüfusuna kayıtlı Cizre İlçe Jandarma Asayiş Komando Bölüğü Komutanı Mustafa Erdal, güvenlik korucusunun ise Cizre ilçesi Yakacık köyü nüfusuna kayıtlı Dündar Page olduğu bildirildi.

Saldırıda yaralanan uzman çavuş ve güvenlik korucularının tedavilerinin ise Şırnak ve Cizre Devlet Hastanelerinde devam ettiği belirtildi.

Son Güncelleme: 01.10.2017 23:26
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Şırnak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.