Şırnak Uludere'de tank kazası, 1 asker şehit 1 asker yaralı

Şırnak Uludere'de askeri üs bölgesinde manevra yapan tank 2 askeri ezdi geçti. Ağır yaralanan iki askerden biri yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

05 Nisan 2016 Salı 23:08
Şırnak Uludere'de tank kazası, 1 asker şehit 1 asker yaralı






Şırnak Uludere'de tank kazaı, 1 asker şehit 1 asker yaralı


Son dakika Uludere, Şırnak'ın Uludere İlçesi'ndeki üs bölgesinde konuşlu bulunan ve geri manevre yapan bir tankın altında kalarak ağır yaralanan 2 askerden biri, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Uludere İlçesi'ndeki bir üs bölgesinde konuşlu bulunan bir tank, saat 20.30 sıralarında geri manevra yaptığı sırada 2 askere çarparak altına aldı. Ağır yaralanan 2 asker, helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Ancak buradaki doktorların tüm müdahalesine rağmen bir asker kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı askerin tedavisi ise sürüyor.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.