Şişli Evlendirme Dairesi'nde Olay

Şişli Evlendirme Dairesi'nin otopark işletmecisi Zeki Topaloğlu, aynı yerde fotoğraf stüdyosu işleten Zafer Akbey tarafından tabancayla bacaklarından vuruldu.

19 Haziran 2015 Cuma 19:05
Şişli Evlendirme Dairesi'nde Olay






 

Şişli Evlendirme Dairesi'nde Olay
    Şişli Evlendirme Dairesi'nin otopark işletmecisi Zeki Topaloğlu, aynı yerde fotoğraf stüdyosu işleten Zafer Akbey tarafından tabancayla bacaklarından vuruldu. Akbey, yaralı halde sürünerek kaçmaya çalışan Topaloğlu'nun kafasına da tabanca kabzasıyla vurduktan sonra kayıplara karıştı.

   Olay saat 16. 15 sıralarında Maçka Parkı içerisindeki Şişli Evlendirme Dairesi'nde meydana geldi. İddiya göre, evlendirme dairesinin bitişiğindeki otoparkı işleten Zeki Topaloğlu (42), otoparkla ilgili bir sorunu konuşmak için, dairenin içindeki fotoğraf stüdyosunu işleten Zafer Akbey'in yanına gitti. İkili konuşma sırasında tartışmaya başladı. Tartışma sırasında, Akbey, Zeki Topaloğlu'nu bacaklarından vurdu. Akbey, daha sonra, yere düşen Topaloğlu'nu, yanında bulunan kimliği henüz belirlenemeyen arkadaşıyla birlikte dövdü.
   Edinilen bilgiye göre, saldırının ardından Topaloğlu, sürünerek evlendirme dairesinin dışına çıktı ve yardım istedi. Akbey ise kısa bir süre sonra geri dönerek Topaloğlu'nu tekrar dövdü. Ardından, Akbey, arkadaşıyla birlikte olay yerinden kaçtı.
   Zeki Topaloğlu, olay yerine gelen ambulansla Memorial Şişli Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı burada tedavi altına alınırken, polis ekipleri kaçan saldırganların yakalanması için çalışmalara başladı.

Son Güncelleme: 19.06.2015 19:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.