Şişli'de domuz bağı cinayetine 11 gözaltı

Şişli'de hırsızlık amacıyla girdikleri evde bir vatandaşı domuz bağı ile katleden zanlılar yurt dışına kaçmak isterken yakalandı.

10 Şubat 2016 Çarşamba 01:52
Şişli'de domuz bağı cinayetine 11 gözaltı






Şişli'de domuz bağı cinayetine 8 gözaltı

Şişli'de hırsızlık amacıyla girdikleri evde 85 yaşındaki Hagop Yakup Demirci ve eşi 79 yaşındaki Seta Ayda Demirci'yi domuz bağı ile bağlayarak Hagop Yakup Demirci'nin ölümüne sebep olan şüpheliler Trabzon'da yakalandı.

Evde bulunan 200 bin TL'yi de alarak kaçan zanlıların yakalanması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda şüphelilerin Trabzon'a gittiği belirlendi. Trabzon'da belirlenen adrese baskın yapan polis, 3'ü kadın 6 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili İstanbul'da da 2 şüpheli gözaltına alındı.

Eve girerek cinayet ve soygunu gerçekleştiren 3 kişinin Trabzon'daki operasyonda gözaltına alındığı bildirildi.

Yurtdışına kaçma hazırlığında olduğu belirtilen şüphelilerin kaldıkları evde yapılan aramalarda çok sayıda sahte pasaport ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin yarın İstanbul'a getirilmesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 10.02.2016 01:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.