Son Dakika Düzce, Kız çocuklarını taciz eden market sahibi tutuklandı

25 Nisan 2016 Pazartesi 14:58
Son Dakika Düzce, Kız çocuklarını taciz eden market sahibi tutuklandı






Son Dakika Düzce, Kız çocuklarını taciz eden market sahibi tutuklandı


Son dakika Düzce haberleri, Düzce'de dondurmak almak için markete gelen kız çocuklarına cinsel tacizde bulunan adam tutuklandı..

Son dakika haberleri, Düzce'de, market sahibi 48 yaşındaki H.A., dondurma almak için gelen 8 kız çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.
Karaca Mahallesi'ndeki ortaokulun karşısında bulunan marketin sahibi H.A., iddiaya göre okulun giriş-çıkış saatleri ve teneffüslerde dışarıdaki dondurma dolabını kilitledi. H.A., böylece dondurma almak için içeriye girmek zorunda kalan kız çocuklara elle ve sözle cinsel tacizde bulundu. H.A.'nın, bu şekilde 12-14 yaşlarında 8 kız çocuğa tacizde bulunduğu iddia edildi. Çocukların durumu ailelerine anlatarak şikayette bulunmaları üzerine market sahibi H.A., gözaltına alındı. H.A., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.