Son dakika Şırnak, PKK polis ve askeri lojmanlara saldırı

Şırnak'ta teröristler askeri ve polis lojmanlarına ağır silahlarla saldırdı. Karşılık verilmesi üzerine kaçan PKK'lı teröristler karadan takip ediliyor.

14 Şubat 2016 Pazar 00:42
Son dakika Şırnak, PKK polis ve askeri lojmanlara saldırı






Son dakika Şırnak, PKK polis ve askeri lojmanlara saldırı

Son dakika Şırnak, Şırnak'ta Vakıfkent mahallesinde bulunan polis ve asker lojmanlarına PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açılırken, Cizre Caddesinde seyir halinde bulunan zırhlı polis aracına ise el yapımı bomba atıldı. Araçta hasar meydana gelirken, polislerden yaralananlar oldu.
Şırnak merkez Vakıf Kent mahallesinde bulunan polis ve askerler ailelerinin kaldığı lojmanlara akşam saat 19.45 sıralarında bir grup PKK'lı terörist tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Olayda ölen ve yaralanan olmadı.

Aynı saatlerde kent merkezindeki Cizre Caddesinden geçmekte olan zırhlı polis aracına el yapımı patlayıcı attı. Zırhlı araçta hasar meydana gelirken, görevli polislerden yaralananlar oldu. Yaralı polisler ambulanslarla Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınırken, PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için geniş çaplı operasyonlar başlatıldı.
Son Güncelleme: 14.02.2016 00:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.