Su kuyusuna düşen adam son anda kurtuldu

Düştüğü 15 metre derinliğindeki su kuyusunda kendine gelince cep telefonu ile yardım isteyen vatandaş son anda kurtarıldı.

10 Kasım 2019 Pazar 02:56
Su kuyusuna düşen adam son anda kurtuldu






Su kuyusunda mahsur kaldı, cep telefonu ile kurtuldu



112 acil servisi arayan bir vatandaş, düştüğü su kuyusundan ağır yaralı olarak çıkarıldı. Talihsiz adamın kurtarma görüntülerinde çektiği acı yüzünden okunuyordu. 

Denizli’de yaklaşık 15 metre derinliğinde ki su kuyusuna düşen şahıs cep telefonu ile 112 Acil Çağrı merkezini arayarak yardım isteyince kurtarıldı.

Denizli’de yaklaşık 15 metre derinliğinde ki su kuyusuna düşen şahıs cep telefonu ile 112 Acil Çağrı merkezini arayarak yardım isteyince kurtarıldı

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri adeta zamana karşı yarışarak kurdukları halat sistemi ile Alişan Y.’yi düştüğü kuyudan çıkardı. Vücudunun farklı yerlerinden yaralanan ve kırıklarının olduğu öğrenilen Alişan Y., ardından ambulans ile Denizli devlet Hastanesi’ne götürüldü.


 

Son Güncelleme: 10.11.2019 03:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.