Suçüstü yakalanan 2 telefon dolandırıcısı tutuklandı

İZMİT(Kocaeli), () - KOCAELİ'nin Derince İlçesi'nde kendilerini polis olarak tanıttıkları çifti, "Adınız terör olayına karışmış" diyerek korkutup toplam 500 bin liraya yakın değerde döviz ve Türk lirası dolandıran...

21 Ağustos 2015 Cuma 16:23
Suçüstü yakalanan 2 telefon dolandırıcısı tutuklandı






İZMİT(Kocaeli), () - KOCAELİ'nin Derince İlçesi'nde kendilerini polis olarak tanıttıkları çifti, "Adınız terör olayına karışmış" diyerek korkutup toplam 500 bin liraya yakın değerde döviz ve Türk lirası dolandıran iki kişi, bir başka kişiyi daha dolandırmaya çalışırken suçüstü yakalandı. 
Polisten alınan bilgiye göre, Derince İlçesi'nde 13- 14 Ağustos tarihlerinde Kebire ve Fahri S. çiftini arayan 2 kişi, polis olduklarını söyleyip 'Adınız terör olayına karışmış' diyerek korkuttu. 2 şüpheli, çiftin banka hesabında bulunan 81 bin euro ile 130 bin TL'yi, 'daha sonra size iade edilecek' diyerek çektirip kendilerine verilmesini sağladı. Dolandırıldıklarını sonradan anlayan çift polise başvurdu. 

Adlarının İbrahim A. (28) ile Mehmet Emin E. (24) olduğu anlaşılan iki şüpheli, bu kez  Necati A.'yı da aynı yöntemle dolandırmak istedi. Kendisinden 11 bin 800 dolar'ı almak isteyen  kişilerin dolandırıcı olduğundan şüphelenen Necati A. durumu polise bildirdi.  İki şüpheli, söyledikleri yere parayı teslim almaya gelince, çevrede önlem alan polisler tarafından yakalandı.  İlk dolandırıcık olayını da gerçekleştirdikleri anlaşılan iki kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.