Şüpheli koliden çay seti çıktı

NEVŞEHİR, () - NEVŞEHİR’de alışveriş merkezi karşısında yol kenarındaki koliyi görenler içinde bomba olabileceği şüphesiyle polisi aradı. Fünye ile patlatılan koliden çay seti çıktı. Nevşehir- Aksaray çevreyolu üzerinde...

27 Ocak 2015 Salı 11:42
Şüpheli  koliden çay seti çıktı






NEVŞEHİR, () - NEVŞEHİR’de alışveriş merkezi karşısında yol kenarındaki koliyi görenler içinde bomba olabileceği şüphesiyle polisi aradı. Fünye ile patlatılan koliden çay seti çıktı.
Nevşehir- Aksaray çevreyolu üzerinde Kapadokya Forum Alışveriş Merkezi karşısında yerdeki koliyi görenler, polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri ilk incelemeleri ardından çevrede güvenlik önlemleri aldı. Karayolu araç trafiğine kapatıldı. Güvenlik şeridi çeken polis ekipleri, olay yerine bomba imha uzmanı çağırdı. Özel kıyafetini giyen bomba imha uzmanı koliyi inceledikten sonra fünye ile patlattı. Kolinin içinden çay seti çıktı. Bu sırada gelen bir kişi çay setinin kendisine ait olduğunu söyledi. Yaklaşık 1 saat kapatılan yol tekrar trafiğe açıldı. Kolinin karayolundan geçen bir kamyonetten düştüğü ifade edildi.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.