Şüpheli paket alev alınca devreye yangın tüpü girdi

Eskişehir'de Bomba uzmanı patlatarak açtığı ve içerisinden kadın giysisi olan sırt çantasında çıkan yangını tüple söndürdü.

15 Nisan 2016 Cuma 14:37
Şüpheli paket alev alınca devreye yangın tüpü girdi






Şüpheli paket alev alınca devreye yangın tüpü girdi


Eskişehir'de çöp varilinin üzerine bırakılan sırt çantası bomba şüphesiyle patlatılarak açıldı. Bomba imha uzmanı patlatarak açtığı ve içerisinden kadın giysisi olan sırt çantasında çıkan yangını tüple söndürdü.

Arifiye Mahallesi İki Eylül Caddesi'ndeki Büyükşehir belediyesi Nikah Salonu karşısındaki çöp varilinin üzerinde bir sırt çantası olduğunu gören vatandaşlar, bomba şüphesiyle 115 Polis İmdat hattını arayarak ihbarda bulundu. Gelen polis ekipleri çantanın olduğu yerin etrafına güvenlik şeridi çekip yanına kimseyi yaklaştırmadı.

Bomba uzmanı özel giysilerini giyerek şüpheli sırt çantasının yanına yaklaştı.

Fünyenin bir ucunu çantanın üzerine bırakan bomba uzmanı daha sonra uzaklaştı. Bu sırada polisler İki Eylül Caddesi'ndeki araç ve tramvay yolunu trafiğe kapattı.

Bomba uzmanı uzaktan kumandayla patlamayla birlikte çanta alev aldı. Bomba uzmanı bu kez elinde yangın söndürme tüpüyle çantanın bulunduğu yere gelip yangını söndürdü. Sırt çantasının içerisinden ise kadın giysileri çıktı.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.