Şüpheli tencere fünyeyle patlatıldı

SİVAS Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne bırakılan tencere paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan tencereden tabak ve bardak çıktı. Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin girişine bırakılan kapağı yarı açık...

05 Eylül 2015 Cumartesi 22:41
Şüpheli tencere fünyeyle patlatıldı






SİVAS Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne bırakılan tencere paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan tencereden tabak ve bardak çıktı.
Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin girişine bırakılan kapağı yarı açık haldeki çelik tencere, buradaki yolcuların dikkatini çekti. Bunun üzerine vatandaşlar bomba olabileceği şüphesiyle durumu polise haber verdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, son zamanlarda yaşanan terör olayları nedeniyle çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Terminal girişini trafiğe kapatan polis ekipleri tencere etrafına güvenlik şeridi çekerek vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Daha sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanı, tencereyi uzaktan kumandalı fünye ile kontrollü olarak patlattı. Patlamanın etkisiyle kapak havaya uçarken, tencereden bez ve kağıtlara sarılı tabak ile bardak çıktı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.