SURİYE SINIRINDA 15 ROKETATAR ELE GEÇİRİLDİ

KİLİS, () - SURİYE sınırındaki Kilis'te, yurda kaçak olarak girmeye çalışan gruptaki ve askerler tarafından yakalanan kişinin üzerinde 15 roketatar ele geçirildi. 2'nci Hudut Tabur Komutanlığı ekipleri, geçen, çarşamba gecesi sınır...

29 Aralık 2014 Pazartesi 10:59
SURİYE SINIRINDA 15 ROKETATAR ELE GEÇİRİLDİ






SURİYE SINIRINDA 15 ROKETATAR ELE GEÇİRİLDİ

SURİYE SINIRINDA SON DURUM

KİLİS, () - SURİYE sınırındaki Kilis'te, yurda kaçak olarak girmeye çalışan gruptaki ve askerler tarafından yakalanan kişinin üzerinde 15 roketatar ele geçirildi.

2'nci Hudut Tabur Komutanlığı ekipleri, geçen, çarşamba gecesi sınır hattındaki Afrin Hudut Karakol bölgesi yakınlarında bir grubun Türkiye'ye geçmeye çalıştığını fark etti. Bunun üzerine bölgeye giden askerler, 8 kişilik gruba 'dur' ihtarında bulundu. Ancak, grupta bulunanlar uyarıya aldırış etmeyerek sınırı geçmesi üzerine askerler havaya ateş açtı. Uyarı ateşi üzerine grupta bulunan 7 kişi Suriye tarafına kaçarken, Suriye uyruklu bir kişi ise askerler tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan ve ismi açıklanmayan şüphelinin yanında bulunan çantada yapılan aramada ise 15 roketatar, 15 roketatar sevk fişeği, 8 el telsizi, 3 telsiz bataryası ile üzerinde Arapça yazılı sayfalar ele geçirildi.
Ele geçirilen mühimmata el koyan güvenlik güçleri, gözaltına aldığı Suriyeli şüpheliyi İl Jandarma Komutanlığı'na götürdü.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.