Suriye'deki kavgayı Konya'ya taşımışlar, 4 yaralı var

Konya'da daha önceden aralarında husumet bulunan Suriyeli iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

08 Mart 2016 Salı 00:37
Suriye'deki kavgayı Konya'ya taşımışlar, 4 yaralı var






Suriye'deki kavgayı Konya'ya taşımışlar, 4 yaralı var

Olay, saat 20.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Şems Tebrizi Mahallesi Şems Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre bilinmeyen nedenle 10 gün önce kavga eden Suriyeli iki grup parkta tekrar karşılaştı. Karşılıklı küfürleşmenin ardından iki grup arasında kavga çıktı. Kavga esnasında aynı aileden 22 yaşındaki Mustafa Mucebber boğazından, 19 yaşındaki Ahmed Mucebber başından, 27 yaşındaki Subhi Mucabber elinden ve 23 yaşındaki Ali Mucebber kulağına aldığı bıçak darbeleri sonucu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahelelerinin ardından kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Mucebber'in çok kan kaybettiği ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
Olay yerinde inceleme yapan polis, olayda kullanılan 4 adet bıçağı ele geçirdi. Polis şüpheli veya şüphelileri bulmak için çalışma başlattı.

Son Güncelleme: 08.03.2016 00:39
Anahtar Kelimeler:
Konya Suriyeli Kavgası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.