'Swinger' partisine 15 tutuklama

Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA merkezli 5 ilde gerçekleştirilen operasyonda, 'swinger' denilen eş değiştirme yöntemiyle seks fantezileri yaptıkları iddiası ile gözaltına alınan 23 şüpheliden, organizasyonun başı olan üniversite öğrencisi...

19 Mayıs 2015 Salı 11:28
'Swinger' partisine 15 tutuklama






Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA merkezli 5 ilde gerçekleştirilen operasyonda, 'swinger' denilen eş değiştirme yöntemiyle seks fantezileri yaptıkları iddiası ile gözaltına alınan 23 şüpheliden, organizasyonun başı olan üniversite öğrencisi E.Ş. ile sevgilisi E.A.'nın da aralarında bulunduğu 15 kişi tutuklandı.
Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 3 ay önce Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu öğrencisi 25 yaşındaki E.Ş. ile sevgilisi E.A.'nın sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden evli çiftlere swinger fantezili fuhuş yatırdığı bilgisini aldı. Çalışma başlatan Ahlak polisi, çiftin Adana'nın merkez Sarıçam İlçesi'nde lüks bir sitede villa kiralayıp, Adana'nın yanı sıra Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Şanlıurfa'dan evli çiftlere swinger partileri organize ettiğini belirledi. Çiftin, başlarda fantezi amacıyla sosyal paylaşım sitesinden seks yapmak isteyenleri bir araya getirdiği, daha sonra bu amaçla bir villa kiralayarak eşsiz partilere katılmak isteyen erkeklere 1000 lira karşılığında kadın ayarladığı da kaydedildi. Elde edilen bilgiler doğrultusunda harekete geçen polis, Adana'daki söz konusu villanın yanı sıra Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Şanlıurfa'da, 25 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyonda para karşılığı eşlere fuhuş yaptıran üniversite öğrencisi E.Ş. ile sevgilisi E.A. ile birlikte 53 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerden 32'si ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

'REZİL OLDUK' DİYE AĞLADILAR
Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin tamamı savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanma istemi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan kadınlar, "Rezil olduk, insan içine çıkacak yüzümüz kalmadı. Çocuklarımız 4 günden beri perişan oldular" diye ifade verip gözyaşı döktü. E.Ş. ile sevgilisi E.A.'nın da aralarında bulunduğu 15 kişi tutuklanırken, fantezi kurbanı olduklarını ileri süren kadınlar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.