Tacizci SGK müdürü kafasında vurularak öldürülmüş

Yalvaç SGK müdürü Adem Kara öldürülmüş olarak bulundu. Adem Kara bir süre iki kadına cinsel tacizde bulunduğu iddia edilmişti

06 Nisan 2016 Çarşamba 22:10
Tacizci SGK müdürü kafasında vurularak öldürülmüş






Tacizci SGK müdürü kafasında vurularak öldürülmüş

Isparta Yalavç ilçesinde SGK çalışanı kadın memurları iş yerinde taciz ettiği iddiasıyla hakkınad soruşturma açılan ilçe müdürü ormanlık alanda öldürülmüş olarak bulundu.
Isparta Yalvaç Sosyal Güvenlik Kurumu Eski Müdürü Adem Kara, kafasından tabancayla vurulmuş halde ormanlık alanda bulundu. Kara'nın cinayete kurban gitmiş olabileceği üzerinde duruluyor.
Edinilen bilgiye göre, Antalya'nın Kepez ilçesi Şelale Mahallesi 7390 sokak üzerindeki ormanlık alanda saat 14.00 sıralarında yerde yatan ve kafasından kan gelen şahsı gören bir vatandaş durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kafasından vurulan şahsın Isparta Yalvaç Sosyal Güvenlik Kurumu Eski Müdürü Adem Kara olduğunu tespit etti.

Hayatını kaybettiği belirlenen Kara'nın cesedi üzerinde olay yeri inceleme ekipleri detaylı inceleme başlattı. Kara'nın bir süredir kayıp olarak arandığı da öğrenilirken polis ekipleri olay yerindeki tabancının duruş şekli nedeniyle cinayet ihtimali üzerinde duruyor.
 
Kara'nın geçtiğimiz yıl Antalya'dan Yalvaç'a tayin edildiği ve bir süre öncede açığa alındığı öğrenildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.