Tarsus'taki gizemli kazı: Nihayet sona erdi

Tarsus'ta bir yıldır devam eden gizemli kazı bugün akşam saatlerinde sona erdirildi. Kazıların içeriği hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

03 Kasım 2017 Cuma 18:32
Tarsus'taki gizemli kazı: Nihayet sona erdi






Tarsus'taki gizemli kazı: Nihayet sona erdi

Mersin'in Tarsus ilçesinde cinayete konu olan gizemli kazı bugün sona erdi. Tarsus'ta bir gecekondunun avlusunda ve içinde ayrı ayrı açılan kuyularda yaklaşık bir yıl önce başlayan kazıda üç ayrı kuyunun açıldığı bildirildi.
Zaman zaman özel harekat polislerinin aldığı güvenlik önlemleri eşliğinde 1 yıldır süren esrarengiz kazı sırasında nelere ulaşıldığı ise bilinmiyor.

Tarsus ilçesi 82 Evler mahallesindeki gecekondu tipi bir evde özel harekat polislerinin gözetiminde 1 yıldır süren esrarengiz kazının sona erdiği bildirildi. Kazı alanı görevliler tarafıdan toprakla kapatılmaya başlandı. Kazının sona ermesinren önce bölgede görev yapan sivil polislerin görev aldığı sokak başlarındaki güvenlik önlemlerinin kaldırıldığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.