Tartıştığı kocasını rehin alan kadını polis ikna etti

11 Ağustos 2017 Cuma 11:15
Tartıştığı kocasını rehin alan kadını polis ikna etti







Tartıştığı kocasını rehin alan kadını polis ikna etti

Kayseri'de bir kadın, kocasını elinde bıçakla rehin aldı. Polis otosuna bindirilen Y.D.'nin yanına gelen komşuları, "Ne yapıyorsun abla? Kendine gel. Biz seni biliyoruz" diyerek teselli etmeye çalıştı.

Kayseri'de tartıştığı eşini rehin alan kadını polis ekipleri ikna etti. Polis otosuna bindirilen kadını komşuları, "Biz seni biliyoruz abla" diyerek teselli etmeye çalıştı.
Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Y.D. isimli kadın ile eşi M.D. tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Y.D., eline aldığı bıçakla eşi M.D.'yi rehin aldı. Evdeki bağrışmaları duyan çevre sakinleri, durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa süre içerisinde eve gelen ekipler, Y.D.'yi ikna edemeyince, eve sağlık ve itfaiye ekiplerini de çağırdı.

"BİZ SENİ BİLİYORUZ"

Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından ikna olan Y.D., elindeki bıçakla birlikte dışarı çıktı. Bu arada, polis otosuna bindirilen Y.D.'nin yanına gelen komşuları, "Ne yapıyorsun abla? Kendine gel. Biz seni biliyoruz" diyerek teselli etmeye çalıştı.
Gözaltına alınan Y.D., karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.