Tecavüze uğrayan öğrenci canına kıydı

Eskişehir Sivrihisar'da lise öğrencisi D.C. uğradığı tecavüz dehşetinin ardından önce polise başvurdu sonra da hayatına son verdi.

15 Nisan 2016 Cuma 02:58
Tecavüze uğrayan öğrenci canına kıydı






Sivrihisar'da tecavüze uğrayan iki öğrenciden biri intihar etti
 

Eskişehir'in Sivrihisar İlçesi'nde meslek lise öğrencisi 17 yaşındaki D.C. 4 gün önce kendisini asarak yaşamına son verdi. Polise başvurup kendisine tecavüz edildiğini öne süren bir okul arkadaşının, D.C'nin de bu kişilerin tecavüzüne uğradığını iddia etmesi üzerine gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Sivrihisar İlçesi'ndeki meslek lisesinde okuyan D.C adlı erkek öğrenci, 4 gün önce kendisini asarak intihara kalkıştı. İpten indirilen D.C., çağırılan ambulansla, Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak D.C., doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. D.C.'nin cenazesi, yakınları tarafından Ankara'nın Polatlı İlçesi'ne götürülerek toprağa verildi.

OKUL ARKADAŞINDAN TECAVÜZ İDDİASI

D.C.'nin intiharının ardından ismi açıklanmayan bir okul arkadaşı, polise gidip kendisine 3 kişinin tecavüz ettiğini belirterek, "Bu kişiler D.C.'ye de tecavüz etmiş olabilirler. D.C.'de bu yüzden intihar etmiş olabilir" iddiasında bulundu. Harekete geçen polis ekipleri, işsiz olan 25 yaşlarındaki Y.S. ile birlikte 3 kişi gözaltına alındı.
Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Y.S. cinsel saldırı suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, diğer 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Bu arada Polatlı'dan Sivrihisar'a gelen D.C.'nin yakınlarının serbest kalanlardan bir kişiye ait işyerinin camlarını kırdığı belirtildi.
 

Son Güncelleme: 24.02.2020 04:22
Anahtar Kelimeler:
Sivrihisar Tecavüz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bahri yenice 2020-02-24 04:16:21

şimdi mutlumusunuz