Tekirdağ Hayrabolu yolunda feci kaza 2 ölü var

Tekirdağ Hayrabolu arasında meydana gelen feci kazada iki kişi can verdi, Yıllardır bir türlü "Bölünmüş Yol" yapılmayan bölgede vatandaşların isyanı var. "Bizim yollarımızı da bölün"

11 Kasım 2016 Cuma 20:12
Tekirdağ Hayrabolu yolunda feci kaza 2 ölü var






Tekirdağ Hayrabolu yolunda feci kaza 2 ölü var

Tekirdağ Hayrabolu arasında meydana gelen feci kazada iki kişi can verdi, 2 kişi yaralandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ait kamyonun neden olduğu kazada otomobilde bulunan Suat Ö, ile Zehra Ö'nün cenazesi kaldırıldıkları hastanede ailelerine teslim edildi.

KAMYONUN ALTINA GİRDİ

meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Hasan Ö. idaresindeki Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ait kamyon, Tekirdağ-Hayrabolu Karayolu'nun 20'nci kilometresinde, Suat Ö.'nün kullandığı otomobille çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Suat Ö. ile aynı araçtaki Zehra Ö, Nuriye E. ve Ayşe E. yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine gelen 112 acil servis ekipleri, yaralılara ilk müdahalede bulundu. Yaralılardan Nuriye E. ambulansla kentteki özel bir hastaneye, diğer yaralılar ise Tekirdağ Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Zehra Ö. ve Nuriye E., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza nedeniyle karayolu bir süre trafiğe kapatıldı.

BİR TÜRLÜ BÖLÜNÜMEDİ

Bu arada, Trakya bölgesinin en bakımsız yollarının bulunduğu Hayrabolu bağlantıları yıllardır bir türlü bitirilemedi. Özellikle Alpullu - Hayrabolu ayrımında sık sık kazaların meydana geldiğini belirten vatandaşlar "Ulaştırma bakanları, başbakanlarımız her ekrana çıktığında bölünmüş yollarla öğünürler, ancak nedense bu bölünmüş yolları bizler bir türlü göremiyoruz. Her yıl bu yolda çok sayıda kaza meydana gelir, yol genişletmesi için yaptığımız başvurulardan sonuç alamıyoruz, oysa yol yapmak için fiziki engel de yok" diyerek isyan etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.