Telefon dolandırıcısı çift ve kızları gözaltına alındı

Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA,() - ŞANLIURFA'da, kendilerini 'polis' ve 'savcı' olarak tanıtarak telefonla aradıkları kişileri dolandırdıkları ileri sürülen çift ile kızları, polis tarafından yakalandı. 12 ilde güvenlik güçlerine...

25 Ağustos 2015 Salı 17:23
Telefon dolandırıcısı çift ve kızları gözaltına alındı






Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA,() - ŞANLIURFA'da, kendilerini 'polis' ve 'savcı' olarak tanıtarak telefonla aradıkları kişileri dolandırdıkları ileri sürülen çift ile kızları, polis tarafından yakalandı.
12 ilde güvenlik güçlerine başvuran kişiler, telefonla aradıkları ve kamu görevlisi sandıkları kişilerin suçlamaları karşısında yaptığı yönlendirmeler ile para aktardıklarını ve ardından ulaşamayınca dolandırıldıklarını anlayarak şikayetçi oldu. Şikayet üzerine yapılan incelemede, mağdurların Şanlıurfa'dan arandığı ve paraların da yine bu kentteki banka hesaplarına aktarıldığı saptandı. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne durumun iletilmesinin ardından harekete geçen polis, paraların aktarıldığı banka şubesinde önlem aldı. Polisler, bu sırada şubeye gelerek mağdurların aktardığı parayı çekmek isteyen Ömer Faruk S. eşi Hacer ile kızı Zeynep S.'yi gözaltına aldı. Benzer şekilde 127 bin lira haksız kazanç elde etmekle suçlanan çift ve kızları, sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi. 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.