Telefon numarasını vermeyen kızın üstüne köpeğini saldı

09 Nisan 2018 Pazartesi 05:41
Telefon numarasını vermeyen kızın üstüne köpeğini saldı






Telefon numarasını vermeyen kızın üstüne köpeğini saldı

Trabzon'da meydana gelen genç kız, garson olarak çalıştığı lokantada kendisinden telefon numarasını isteyen gencin köpekli saldırısına uğradı. Kuduz tedavisi gören genç kız hem işinden hem evinden olunca tazminat davası açtı. Köpekli saldırgan hakkında ise 5 yıl hapis cezası isteniyor.

Dehşete düşüren olay Trabzon Kalkınma Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir marketten alışveriş yaptıktan sonra evine dönen genç kadın, yolda Sinan S. adlı köpekli saldırganla karşılaştı..

BENİ TANIDIN MI DİYE SORDU, ARDINDAN DEHŞETİ YAŞADI

Trabzon Kalkınma Mahallesi’nde 3 Ocak’ta bir markette alışveriş yapan Zeynep E.İ.’nin yolunu, tasmasıyla 2 köpeğini gezdiren Sinan S. kesti. İddiaya göre Sinan S., genç kadına “Beni tanıdın mı? Lokantadan kovmuştun. Numara verme meselesi yüzünden. Köpekleri sana saldırtayım mı?” diye sordu. “Hayır tanımadım” yanıtını alan Sinan S., elindeki salamı gösterdiği Dogo Argentino cinsi köpeği genç kadının üzerine saldı. Köpek, Zeynep E.İ.’nin sağ bacağını ısırdı.

BAŞINA GELMEYEN KALMADI

Zeynep E.İ.’nin şikâyeti üzerine Sinan S. tutuklandı, hakkında 5 yıl hapis talebiyle dava açıldı. Kuduz aşısı yaptırmak zorunda olan Zeynep E.İ., garsonluk yaptığı lokantadan bu nedenle sık sık izin isteyince işten atıldı. İşsiz kalınca kirasını da ödeyemeyen genç kadın, evden çıkarıldı. Eşyaları da ev arkadaşının alıp Ordu’ya gitmesi üzerine ortada kalan Zeynep E.İ., çareyi ablasına sığınmakta buldu.

SALDIRI VE TACİZE UĞRADIM


Köpekli saldırıyla hayatı kararan genç kadın, köpeği üzerine salan Sinan S. hakkında tazminat davası açacağını söyledi. Tacize uğradığını belirten Zeynep E.İ., “Olaydan önce beni taciz ettiler. Bunları anlattım. Ama açılan dava sadece ‘silahla basit yaralama’ olarak geçiyor. Savcıya gidip yeniden suç duyurusunda bulunacağım” dedi. Yaklaşık 2 ay tutuklu kaldıktan sonra serbest kalan Sinan S., önümüzdeki günlerde hâkim karşısına çıkacak. 

Son Güncelleme: 09.04.2018 03:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.